ELANLAR

Vəkil qurumları üçün fasad lövhələrinin nümunəsi

"İllik statistik hesabat forması"nın nümunəsi

Azərbayсan Respublikası Vəkillər Kollegiyası Rəyasət Heyətinin 28.02.2018-сi il tarixli qərarı ilə təsdiq edilmiş yeni illik statistik hesabat forması. Xahiş edirik, 2017-ci il üzrə hesabat vəkil qurumları və fərdi qaydada fəaliyyət göstərən vəkillər tərəfindən alındığı gündən etibarən 15 gün müddətindən gec olmayaraq, Vəkillər Kollegiyasının Rəyasət Heyətinə imzalanıb möhürlənərək təqdim edilsin.

Vəkillərin reyestri üçün

Vəkillərin reyestrinin formalaşdırılması üçün keçiddəki faylı yükləyib müvafiq xanaları dolduraraq sanan.shirinov@barassociation.az elektron ünvanına göndərməyiniz, o cümlədən fotostudiyada 768x768 piksel ölçüdə çəkilmiş fotoşəkilinizin elektron variantını həmin ünvana əlavə olaraq göndərməyiniz xahiş olunur.

Məsləhətxana blankı

Vəkil qurumlarında kargüzarlıq qaydalarının ümumiləşdiriməsi ilə bağlı, xahiş edirik, bu nümunə üzrə blankda aşağıdakı dəyişiklikləri təmin edib istifadə edəsiniz

Fərdi vəkil blankı

Vəkil qurumlarında və fərdi vəkillərin fəaliyyətində kargüzarlıq qaydalarının ümumiləşdiriməsi ilə bağlı, xahiş edirik, bu nümunə üzrə blankda aşağıdakı dəyişiklikləri təmin edib istifadə edəsiniz