FORMA VƏ NÜMUNƏLƏR

Vəkil köməkçisi ilə bağlanan əmək müqaviləsinin nümunəsi

Azərbaycan Respublikası Vəkillər Kollegiyası Rəyasət Heyətinin 23 aprel 2018-ci il tarixli Qərarı ilə təsdiq edilmiş, vəkil köməkçiləri ilə bağlanan əmək müqaviləsinin nümunəsi

Hüquqi yardımın göstərilməsi haqqında Müqavilə

Vəkillər Kollegiyası Rəyasət Heyətinin 23 aprel 2018-ci il tarixli qərarı ilə təsdiq edilmiş hüquqi yardımın göstərilməsi haqqında Müqavilənin yeni nümunəsi diqqətinizə təqdim olunur. Bütün vəkil qurumları, o cümlədən fərdi qaydada fəaliyyət göstərən vəkillər 1 iyun 2018-ci il tarixdən etibarən bu müqavilə formasından istifadə etməlidirlər.

Faylı yüklə

Fərdi qaydada fəaliyyət göstərən vəkillər üçün fasad lövhələrinin nümunəsi

Faylı yüklə

Vəkil qurumları üçün fasad lövhələrinin nümunəsi

Faylı yüklə

"İllik statistik hesabat forması"nın nümunəsi

Azərbayсan Respublikası Vəkillər Kollegiyası Rəyasət Heyətinin 28.02.2018-сi il tarixli qərarı ilə təsdiq edilmiş yeni illik statistik hesabat forması. Xahiş edirik, 2017-ci il üzrə hesabat vəkil qurumları və fərdi qaydada fəaliyyət göstərən vəkillər tərəfindən alındığı gündən etibarən 15 gün müddətindən gec olmayaraq, Vəkillər Kollegiyasının Rəyasət Heyətinə imzalanıb möhürlənərək təqdim edilsin.

Vəkillərin reyestri üçün

Vəkillərin reyestrinin formalaşdırılması üçün keçiddəki faylı yükləyib müvafiq xanaları dolduraraq sanan.shirinov@barassociation.az elektron ünvanına göndərməyiniz, o cümlədən fotostudiyada 768x768 piksel ölçüdə çəkilmiş fotoşəkilinizin elektron variantını həmin ünvana əlavə olaraq göndərməyiniz xahiş olunur.

Məsləhətxana blankı

Vəkil qurumlarında kargüzarlıq qaydalarının ümumiləşdiriməsi ilə bağlı, xahiş edirik, bu nümunə üzrə blankda aşağıdakı dəyişiklikləri təmin edib istifadə edəsiniz

Fərdi vəkil blankı

Vəkil qurumlarında və fərdi vəkillərin fəaliyyətində kargüzarlıq qaydalarının ümumiləşdiriməsi ilə bağlı, xahiş edirik, bu nümunə üzrə blankda aşağıdakı dəyişiklikləri təmin edib istifadə edəsiniz